
POL-215-3-L
- blat wykonany ze stali kwasoodpornej AISI 304,
- stabilna konstrukcja spawana stołu, idealna dla gastronomii,
- stopki regulowane +25/-5 mm,
- otwór pod baterię o Ø 35 mm w standardzie,
- maskownicza czołowa w standardzie, pozwalająca utrzymać czystość mebli gastronomicznych,
- nogi stołu ze zlewem wykonane z profilu 40x40x1,2mm,
- stół wykończony rantem o h = 40 mm, pozwalającym zachować higienę,
- blat z przetłoczeniem z przodu i po bokach,
- półka wzmocniona usztywnieniem,
- głębokość szuflady 117 mm,
- uchwyty z tworzywa, wpuszczane,
- stół ze zlewem na 6 nogach w celu zapewnienia maksymalnej stabilności ,
- komora o wymiarach 400x400x(h)250mm,
- komora po lewej stronie,
- Standard AISI 304 – dopłata 10 %,
- Wyposażenie dodatkowe:
- brak otworu pod baterię- na życzenie klienta,
- rant prawy, lewy za dopłatą,
- otwór pod młynek koloidalny za dopłatą,
- montaż zamka do szuflady za dopłatą