
POL-220-P
- Blat wykonany ze stali kwasoodpornej AISI 304,
- stabilna konstrukcja spawana stołu, idealna dla gastronomii,
- wzmocnienia boczne stołu, zapewniają stabilność i bezpieczeństwo podczas pracy w kuchni,
- stopki regulowane +25/-5 mm,
- otwór pod baterię o Ø 35mm między komorami w standardzie,
- maskownicza czołowa w standardzie, pozwalająca utrzymać czystość mebli gastronomicznych,
- nogi stołu ze zlewem wykonane z profilu 40x40x1,2mm,
- stół wykończony rantem o h = 40 mm, pozwalającym zachować higienę,
- blat z przetłoczeniem z przodu i po bokach,
- komory o wymiarach 400x400x(h)250mm,
- komory po prawej stronie,
- standard AISI 304 – dopłata 10 %,
- wyposażenie dodatkowe: brak otworu pod baterię- na życzenie klienta; rant prawy, lewy za dopłatą; otwór pod młynek koloidalny za dopłatą